Widok

Styczniowo - Lutowe Mamusie 2013 cz.1

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
*** GRUDZIEŃ ***
30.12.2012 Madzia
31.12.2012 Kostkap

*** STYCZEŃ ***
2.01 Matyldaa
3.01 mary_25
3-7.01 Jadzia
7.01 marzena505
10.01 lipunia
14.01 anula83
16.01 piegosek
17.01 redlaw
18.01 EwelinaPatryk
19.01 karolinkaku
Justyna47

*** LUTY ***
iva:)
3.02 Demonix
3.02 marynial
5.02 Monia Er
8.02 Aleafera
skorupka76
13.02 Tola
14.02Adrienne
14.02 ssabinka
23.02 kamcia01
martus_pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jeszcze nie wiem, ale moja mama mówi, że na bank będzie chłopczyk :) no ale zobaczymy za miesiąc
Czesc:) ale duzo z was miala wczoraj wizyte:) z tego co widze ro chyba duzo dziewczynek sie szykuje???
Kurcze akurat pracuję tego dnia do wieczora:(
Tolaa dziękuję:)
wszystkie informacje znajdziesz na stronie http://www.modanabrzuszek.pl/ tu również można się zapisać. Pozdrawiam
Ewelina .Czy na te warsztaty można sie jeszcze zapisać? ile kosztują? czego one konkretnie dotyczą?

image
No właśnie ja też myślę o nowym większym (w sensie normalnym) łóżeczku, ale na razie odzwyczajam Młodą od pieluchy, a na łóżeczku mam przewijak cały czas, więc póki co mi tak jest wygodniej. Ale jak tylko nauczy się zupełnie na nocnik to chowamy stare i kupujemy nowe ;)
a zapomniałam Wam napisać, że jeszcze raz zajechałam do mama i ja i na 95% kupimy wózek musty evo super wózek rezygnuje z kół pompowanych na rzecz piankowych jest mega lekki i świetnie się składa trochę obawiam się, że gondola nam długo nie posluzy ale obym sie mylila:))no i narzekaja na złą budke w spacerowce ja w razie czego mam jeszcze jedna w domu ale wrazenie robi super i ma wiele plusow i cena nie jest az tak kosmiczna:)) jeszcze jeden minus uboga kolorystyka ale cos sie wybierze:)
u nas tez dzisiaj maly pierwszy raz w nowym lozeczku i sie boje jak bedzie spal oby dobrze.
Widzę, że dzisiaj dzień wizyt u lekarzy :)
Ja też dziś byłam, wszystko ok, szyjka długa, więc jak mnie coś pobolewało wcześniej to nic złego to nie było na szczęście :)
No i nadal mam w brzuszku dziewczynkę, nic się w tej sprawie nie zmieniło :)
A za jakieś dwa-trzy tygodnie umawiam się na 3d i zabieram ze sobą rodzinkę, Lila dziś była tak zachwycona jak zdjęcia oglądała, wszystko opowiadała, co gdzie jest i w ogóle ;) jestem ciekawa jak zareaguje jak zobaczy na żywo :)
my z mężem idziemy na te warsztaty
http://www.facebook.com/warsztatymodanabrzuszek?ref=tn_tnmn
anula - ja chodxe do wrzeszcxa na grunwaldzkiej za manhatanem do spoldzielni , place 67 zl. terminy sa z dnia na dzien .
czytając fora można się nieźle nakręcić.Moje wyniki to jeszcze norma w ciąży.
Mi wykryli niedoczynność przy okazji ciąży.
Naprawdę nie ma co tego lekceważyć. Jak się bierze witaminy z jodem to mogą trochę zniekształcić wyniki.
Teraz (w ciąży) chodzę do endokrynologa tak często jak ginekologa.
Z tarczycą tym bardziej w ciąży nie ma żartów.
Dziewczyny a ile kosztuje prywatnie usg,takie normalne nie 3d.
bo chcialabym miec pewnosc czy dziewczynka bedzie.Chodze do lekarza na nfz i niewiem kiedy teraz mi zrobi usg
Ja też dziś po wizycie, wszystko ok z maluszkiem, ale nie poznałam jeszcze płci...szkoda trochę, ale najważniejsze, że ładnie rośnie :)
ja tez dzis po lekazu i po usg.Wszystko z dzidzia ok i na 90% bedzie dziewczynka;)
Dolaczam do watku, 19 tc, termin NA styczen :-)
Badania w 13 TC wykonywalam I jestem zadowolona, Teraz czekam NA usg polowkowe, walcze z tarczyca.
u mnie juz po usg i wszystko z dzidzia ok na szczescie zrostu juz tez nie ma albo stal sie nie widoczny az tak ale malenstwo dalej nie poazuje sie mamusi troche se chyba wstydzi hehe:)
a twardnienie u mnie to nic takiego szyjka podobno zamknieta na 4 spusty:)
Dziewczyny czy znacie w Gdańsku jakąś bezpłatną szkole rodzenia?
Tak, to na pewno ten sam Długosz.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry