Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kropusia, baaaardzo powoli, ale do przodu, że tak powiem ;))) Wróciłam do kręcenia kółkiem i walczę codziennie przed obiadem po 30 min., odstawiłam słodycze (a przynajmniej staram się mocno je ograniczać) i czekam na plasterki odchudzające (hmm...), mam nadzieję, że przyjdą w tym tygodniu, to się nimi obkleję i zobaczymy, może do ślubu jakiś efekt będzie... ;)

Oj ja tez zawsze zapominam o tabletkach :) bellise łykałam przez tydzień, a juz potem co drugi/trzeci dzień jak sobie akurat przypomne :)
A ja w końcu zgłodniałam i idę do sklepiku, tylko czy tam jeszcze o tej porze coś do zjedzenia będzie?

Caes.ja Rutinacea i Capivit A+E mam na blacie w kuchni i rano +wieczorej łykam :)
Caes. jak twoja dieta?
Ja jak zwykle, całe żarełko wsunełam i głodna jestem :)
Nie moge doczekać sie obiadku :P
u mnie Rutinacea leży w szafce, zapominam łykać =/

Dziewczyny nie chorować, ja profilaktycznie łykam codziennie rutinacea i jak narazie przeziębienie mnie nie dopada.
Niezapominajka ja też się żadnemu "blue monday" nie daję i uśmiech na twarzy mam :))
2,5h do końca :)
nie wiem czy jakaś choroba mnie bierze, czy się nie wyspałam... jakoś nie bardzo się czuję :(

Zakochana to Ciebie dopad "blue monday"
http://www.tvn24.pl/-1,1582113,0,1,dzis-jest-najgorszy-dzien-w-roku,wiadomosc.html
Ja póki co nie daje sie i dalej na przekór wszystkim i wszystkiemu sie uśmiecham :)
3h do końca

umnie za to luzy, nawet mi dziśneta za bardzo nie chce cztać. znowu mam kiepski humor :((
Cześć Kropusia :)

Ja się nie mogę z papierkami od rana uporać, ale na szczęście u mnie też sterta maleje :).
Jeszcze od rana nic nie jadłam ale presja czasu jakoś sprawia,że nie jestem głodna. Za dwa tygodnie mamy mieć kontrolę w firmie, więc trzeba 100 razy sprawdzać czy wszystko jest w porządu i zgodnie z prawem robione.

hihi Kropusia, robiłyśmy zakłady ;))))

Byłam przedmiotem obstawiania???))))

Niestety, ale rozchorowałam się i to dość mocno. Widocznie po 30stce trudniej przechodzi się choroby.

Wracam do mojej sterty.
w przeciwieństwie do wzoru obrączek :) tu się z moim Lubym zgadzamy - nie czujemy potrzeby przyjmowania kolędy, ani tym bardziej płacenia księdzu za zaszczycenie naszych skromnych progów.

czyżbym dobrze (niestety) obstawiała, że choróbsko Cię dopadło?
fajnie, że jesteś z powrotem :) nadrabiaj zaległości w pracy i wracaj na plotki ;)

połowa za nami :)

Połowa za nami :)
Kropusia miło, że wróciłaś po dłuższej przerwie :)
No mój M jest za tym, żeby nic nie dawać, albo najlepiej wogóle nie przyjmować...ehh ja nie wiem sama
:)))

Wróciłam w pełni sił, ale mam strasznie dużo pracy, bo moje biurko dosłownie uginało się od dokumentów. W tej chwili ugina się trochę mniej.
cześć Kropusia, dawno Cię nie było

Witam w poniedziałek.

Niezapominajko 20 zł to wg mnie i tak za dużo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry