Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeszcze uzupełnię - o WSZYSTKICH tabletkach zapominam, nie tylko o "głupich" witaminowych, nawet jak mam brać antybiotyk to jest problem ;)
cześć wieczornie ! my już po obiadku u rodziców. sama nie wiem co ze soba robić, niby mam co robić w domu, poczytać czy cokolwiek, ale się nie chce:(((

a ja pierwszy raz od nie wiem ilu chyba nawet lat, a nie miesięcy zasnęłam w dzień ;)
odwołali mi zajęcia, w sumie fajnie, bo strasznie mi się spać chciało (spałam dziś w nocy niecałe 4 godziny) no i jak się położyłam koło 18ej, tak się obudziłam teraz ;))

a teraz wstałam, patrzę, męża nie ma w domu, dzwonię do niego gdzie jest, a on, że uciekł ode mnie ;))) a potem powiedział, że jest w sklepie i niedługo wróci mhmhmhm pewnie mi prezencik na imieninki kupuje ;)
haloooo cześć dziewczyny nie spimy :)
Witam :)
Ja właśnie pije kawke i wsuwam czekolade :P, mam dziś całą tabliczke mojej ulubionej- białej :)
Stokrotka jak samopoczucie? Dolegliwości ciążowe dokuczają? Powiedziałaś juz w firmie, że jesteś w ciązy? Teraz Twoja "super" koleżanka z pokoju w końcu zostanie sama i będzie mogła sie wykazać jak dobrze pracuje :P
dzień dobry!

niezapominajka czuje sie fantastycznie,szczególnie po wczorajszym Usg gdzie widziałam malenkie bijace serduszko. Troche mdłości przeszkadzaja ale da sie przezyc. No moja super fantastycznie złosliwa kolezanka jak sie dowiedziała to zaczeła tylkiem trząsc bo zdaje sobie sprawe ze predzej czy pózniej na zwolnienie pójde. No na specjalne traktowanie nie mam tu co liczyc, ostatnio np jechałam na szmacie i myłam podłoge w całym biurze bo kolezanke moja kręgosłup bolał. Ginekolog kazał mi jak najwiecej wypoczywac, kolejny raz pytał czy zwolnienia nie chce no ale jak narazie dam rade :))
Ha! Stokrota, dobrze koleżance, zasługuje sobie na trochę stresu :)))

cześć:)

i kolejny dzień, oby szybko zleciał, bo mi pon ciagnął się bardzooo !!

Stokrotka a Ty pracujesz w Gdańśku czy Gdynii?
zakochana w Gdyni pracuje, do pracy mam jakies 15 minut autobusem wiec nie jest zle
godzinka za nami :)
aha, dobre i to Stokrotka:) ja mam straszną droge do pracy jak zaczne jezdzic autobusem, a powrót jest jeszcze gorszy:( no ale, coś za coś
ogarnełam papiery, zrobiłam to co było do zrobienia i jestem teraz na bieżąco :)
robie sobie przerwe na sniadańko :)
Cześć :)
Od rana problemy z internetem mam w pracy, ale chyba już teraz wszystko ok.
2h za nami

witam,

ja jakos kijowo czuje sie dzis, jakos smutno mi...

a i nie mam tak strasznie duzo pracy, ze wszystkim powinnam sie wyrobic.

pzdr
No widze, że wczorajszy blue monday przedłużył sie na wtorek :/ kiepsko
a mnie jutro nie ma niestety, wziełam 1 dzień urlopu, ide do sasiadki na pogrzeb :(
Faktycznie nie bardzo rozgadane jesteśmy dzisiaj :) Ja trochę marznę... A zamiast pracować ustalam wzór zaproszenia z Panem, u którego je kupuję :) Nic mi się nie chce... Staram się na chłopa nie irytować... Wpadło mu wieczorem do głowy, że weźmie urlop na żądanie dzisiaj, bo ma całą masę spraw do załatwienia, które leżą odłogiem... Zastanawiałam się jak to naprawdę z tym wolnym dniem jest... Bo coś mi świtało, że ma cały zapas nowych gier do grania na kompie... Myliłam się? Skąd... Pytam co robi - siedzi i gra.............

Z facetami tak jest... jak z dziećmi :), szkoda tylko, że nie mozna na nich brać urlopu macierzyńskiego, bo z chęcią bym skorzystała :P
zostało nam jeszcze 3h

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry