Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny nie chorować, ja profilaktycznie łykam codziennie rutinacea i jak narazie przeziębienie mnie nie dopada.
Niezapominajka ja też się żadnemu "blue monday" nie daję i uśmiech na twarzy mam :))
2,5h do końca :)
u mnie Rutinacea leży w szafce, zapominam łykać =/

Ja jak zwykle, całe żarełko wsunełam i głodna jestem :)
Nie moge doczekać sie obiadku :P
Caes. jak twoja dieta?
A ja w końcu zgłodniałam i idę do sklepiku, tylko czy tam jeszcze o tej porze coś do zjedzenia będzie?

Caes.ja Rutinacea i Capivit A+E mam na blacie w kuchni i rano +wieczorej łykam :)
Oj ja tez zawsze zapominam o tabletkach :) bellise łykałam przez tydzień, a juz potem co drugi/trzeci dzień jak sobie akurat przypomne :)
Kropusia, baaaardzo powoli, ale do przodu, że tak powiem ;))) Wróciłam do kręcenia kółkiem i walczę codziennie przed obiadem po 30 min., odstawiłam słodycze (a przynajmniej staram się mocno je ograniczać) i czekam na plasterki odchudzające (hmm...), mam nadzieję, że przyjdą w tym tygodniu, to się nimi obkleję i zobaczymy, może do ślubu jakiś efekt będzie... ;)

capivit a+e mam zawsze przy sobie, noszę go w torbie, razem z tabletkami antykoncepcyjnymi i łykam o tej samej porze :) a witaminki leżą w szafce, bo dzielę się nimi z Lubym (on oczywiście też o nich nie pamięta) i przez to zapominam o ich istnieniu =/ ale jak wrócę do domu, to łykam natychmiast! pod warunkiem, że nie zapomnę :P

gdybym miała te tabletki na wierzchu byłoby łatwiej, ale niestety kot by mi je zjadł :)

No tak, przed kotkiem trzeba chowac leki, żeby mu nie zaszkodziły.

A ja właśnie zjadłam mini pizze i teraz mam wyrzuty sumienia, ale co tam na głodniaka nie da rady pracować ;)

Plasterków wybielajacych jeszcze nie zaczęłam stosować, jakoś nie mogę się zmobilizować.
2h

ja zostawiam komputer, biurko, papiery i uciekam na kawke i ciasto imieninowe kolegi z pracy :)
mmm... ale Tobie fajnie Niezapominajka :) smacznego! :)

chyba mnie dopadł ten monday :(zresztaod dluzszego czasu mam nieciekawy humor, no ale...

jak dobrze, ze niedlugo koniec. dzis ladujemy u mamci na obiadku:)
1,5h

1h
ale chyba sama zostałam :)

Ja jeszcze jestem :), ale tylko 15 mniut i zmykam :)
ja jestem, jeszcze 1h...i do domciu.
ja jestem, jeszcze 1h...i do domciu.
cześć ja zaglądam na chwilę :)

Niezapominajka, my przyjmujemy kolędę, choć tak jak pisałam w innym wątku ostatnio się nie udało, bo ksiądz przyszedł za wcześnie i jeszcze byłam w pracy.

ja też miałam przygotowane 20 zeta w kopercie, moim zdaniem to ok, szczególnie od młodych ludzi z kredytami na głowie hihihi
zresztą nie czuję się związana z moją parafią, bo jeździmy do Dominikanów w niedziele na mszę, więc tym bardziej...

miłego popołudnia Dziewczyny jak tu potem zajrzę już Was pewnie nie będzie :)

aha, ja też nie pamiętam nigdy o tabletkach ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry