Widok

starające się pt.''Wiosna i Bociany''

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Aby tradycji stało się zadość to i ja zakładam nowy wątek.Dlaczego taki tytuł bo nareszcie przyszła wiosna i jest mnóstwo bocianów zauważyłyście jestem już czwartą osobą w przeciągu paru dni którą odwiedził bocian.Dziewczyny po prawie dwóch latach nareszcie mi się udało. Jestem w ciąży .Ciekawa jestem która będzie następna bo czuję że to nie koniec lecz dopiero początek................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dzwoniłam - właśnie dziś - nie wiedziałam, że ma urlop. to mu troszkę przeszkodziłam, ale spytałam, czy mogę zająć mu chwilkę i się zgodził. no i z tych powodów, o których Ci pisałam w mailu, mamy się wstrzymać jeszcze miesiąc. poza tym wszystko mi wyjaśnił, jak IUI ma wyglądać w Gamecie.
raz jeszcze dzięki za numer :)
Na pewno założysz Ja-dwisia. Jestem tego pewna!
A teraz rzeczywiście kolej na Asię ;-)

Zapomniałam Cię zapytać czy dzwoniłaś w końcu do dr na kom. Mam nadzieję, że nie było problemu? Teraz z tego co wiem, dr ma urlop do piątku. Dlatego ja dopiero w sobotę idę.
no rozumiem, że chcesz już u niego prowadzić. zwłaszcza, że masz blisko do Gamety :)
ja właśnie dziś rozmawiałam z nim, no i mamy jeszcze poczekać z IUI. może to i lepiej, bo oprócz tego ostatnio mój endokrynolog mówił, że wolałaby, aby TSH spadło mi jeszcze bardziej do IUI. teraz mam 1,3 , a lepiej by było mieć poniżej 1...
tak że pewnie tak będzie lepiej. mam nadzieję, że kiedyś i ja założę wątek ;)
a teraz kolej na Asię/Makarenę :)
No to super. Jakoś tak mam zaufanie do niego. W końcu dzięki niemu się udało ;-).

A Madziulka, powiedz mi ile teraz kosztuje Cię prowadzenie ciąży? Jak często robisz badania i ile za nie płacisz i jak często masz wizytę?
Michałowa ja też ciąże prowadze w Gamecie :) u dr Ś. takze napewno dr Czech ci ją poprowadzi
Kochana Ja-dwisiu, dziękuję Ci baaardzo!

No liczę na to, że szybko do mnie dołączysz. Może za miesiąc się uda.
Mam nadzieję, że Asia już za 2 tygodnie napisze, że się udało.

Oj dziewczynki, ja nadal nie mogę uwierzyć, że w końcu mi się udało. Teraz nie mogę doczekać się soboty, kiedy zrobię ponownie betę i progesteron i dowiem się czegoś od dr Cz. Wizytę mam na 11:20. Pewnie tez się ucieszy. W końcu to dla niego sukces ;-).

A ciąże będę prowadziła w Gamecie. Nie mam pojęcia jeszcze gdzie będę rodziła, dlatego nie wiem jakiego lekarza wybrać. Wolę mojego doktorka.
Słonko, jak tam rozmowa z rodziną nt. adopcji?
cześć witam się po Świętach :)

wątek naszej kochanej ciężaróweczki Michałowej był taki krótki, że nawet nie zdążyłam w nim nic napisać :)

Michałowa, gorące gratulacje kochana, jak już pisałam wcześniej, teraz już wszystko będzie dobrze, po prostu musi i tyle :) mnóstwo radości, szczęścia i zdrówka na te najbliższe 8 miesięcy :)

Sylwia, serdeczne gratulacje również dla Ciebie! duuużo zdrówka i bardzo szczęśliwej ciąży :)

oby ten wątek zakończył się znowu szybciutko!
Makarena, mam nadzieję, że wreszcie i Ty założysz kolejny szczęśliwy wątek :)

na mnie jeszcze raczej trzeba będzie poczekać, IUI prawdopodobnie w maju dopiero, a bez IUI kiepskie szanse...
Sylwia gratulki :)

Asiu, kibicuję mocno mocno :)

Michałowa, masz bardzo ładne wyniki, wszystko będzie dobrze! :)
trzymamy mocno dla Makareny. Sylwia - gratulacje.
oj Makarena trzymamy i to bardzo mocno ;))))
Cześć dziewczynki!
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za gratulacje. Teraz proszę o trzemanie kciuków, aby fasolka się utrzymała.

Sylwia - GRATULUJĘ!!!!

Asiu, trzymam kciuki żeby tym razem się udało i obyło się bez problemów. Też bidulko się już dość naczekałaś. Powodzenia!
Michałowa - jesczze raz GRATULACJE!!! Bardzo się cieszę. A mówiłam, że będziesz kiedyś zachwalała IUI. :)
Sylwia - gratulacje. :) 2 lata - też się naczekałaś.
Ja miałam czwarte IUI. Trzymajcie kciuki. :)
ja też się witam po świętach i z nowym cyklem.

Słonko: czekamy na wieści jak zareagowała rodzinka na nowinę.
Witam juz po świątecznie hihi ;)
Sylwia, gratulacje:)))
Cześć dziewczynki co u was słychać?
no pieknie, grzudzien bedzie niezly dla was i na pewno na Boze Narodzenie beda z wami babies hihi, sama rok temu to przezywalam hihi

Walerko, jak podroz? my wracamy w pt, ale po tygodniu znow jedziemy do Szkocji, wiec jakby co to po SZkocji spotkalybysmy sie ???chce zobaczyc foty itp...
no nie byo mnie tu troche a tu takie wiesci!!!!!!
Michalowa - GRATULACJE to jest wspaniala wiadomosc i ciesze sie bardzo ze zobaczylas 2 kreski, mam nadzieje ze maluszek wynagrodzi te 2 lata wylanycg lez.
Marchew - tobie tez jak najserdeczniej gratuuje

Wszystkim Wesolego Alleluja
gratulacje :) piękne święta będziecie mieli

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry