Widok

^.:.^WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 437^.:.^

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lecimy w środę wieczorem

hop, wątek nam znowu ucieka na druga stronę

jest tu ktoś? ja siedzę przed kompem i się nudzę, bo szanowny małżonek nie zna umiaru i gubi się w czasoprzestrzeni, gdy zasiada do grania przed PS3... =/ chociaż tyle, że teraz mam kompa wolnego...

no to jeszcze tylko "chwila" i będziecie sie grzać w słoneczku :)
może do nas tutaj tez chociaż na chwile zawita w końcu słonko, bo sie rozchorowałam chyba od tej szarości na niebie i braku ciepła
Miłego wtorku! :*
o Caes byłaś szybsza :)
ja właśnie połau zbieram się do łóżka, tylko jeszcze zajrze na nk i na poczte, a potem kuchnie jeszcze odwiedze, żeby troche pogrzeszyć :P
*pomału :)
papa
jeszcze raz na jutro przyjemnego dnia i oby czas w pracy szybko zleciał :)
cześć tylko się krótko przywitam wieczornie i może potem jeszcze zajrzę na moment, na razie muszę jeszcze popracować :(
dobrej nocki tym co już idą spać :)
jednym dobrej nocki, innym miłej pracy zatem :)

ja sobie winko sączę :) mąż dalej gra, a ja krążę z nudów po necie... teraz jeszcze zapiekanek mu się zachciało... czyli weźmy się i ja zrobię... ;)

ja mojemu mężowi też dziś zapiekanki na kolację zrobiłam.
jak zwykle przyszedł i zaczął marudzić, że ja niby robię takie dobre - a dobre jest w nich to, że nie on je robi ;)))
Jadwisia - no dokładnie, u mnie jest to samo ;)))

a może my faktycznie takie pyszne te zapiekanki robimy, co??
tak sobie mówmy ;))))
ale Wam zazdroszczę tej Sycylii i tego słońca tam i upału...
lecicie na tydzień tak? a urlopu w sumie dwa tygodnie macie?
tak, lecimy na tydzień, plus dzień czy dwa przed i po u teściowej, a urlopu 2 tygodnie. nie mogę się doczekać, tam podobno gorąco, a u nas lato dobijające... w zasadzie nie lato, a "lato"...

na pewno Jadwisia, robimy genialne zapiekanki hihi ;)

Cześć :)
cześć Kasia:) dawno u was nie byłam dziewczyny:))

na suwaczku wskoczyła mi już "30" na początku - jak by nie było - zaawansowana ciąża - 8 miesiąc się zaczyna - a ja wczoraj byłam u lekarza - tam pełno ciężarnych - i wszystkie miały wieeeeeeelkie brzuchy - a ja..... aż się wstydziłam:(( wyglądałam przy nich jak bym w 6 miesiącu była...

powiedziałam lekarce, że wszyscy mi mówią, że mam mały brzych i mnie to wkurza - a ona na to - "bo ma pani jakiś mały".....

za tydzień idę na USG - i wtedy się okaże, czy Hela rośnie zdrowo:((( lekarka mi tłumaczyła, że jestem wysoka i że może dlatego mój brzuch wydaje się być mały...:( już mnie męczą koszmary, że coś jest nie tak....:(

przepraszam, że wam tak nudzę, ale martwię się...:(
a tak poza tym 1 h za nami:)
Dzień Dobry, Witam sie po urlopowo.
Tyle sie u Was wydarzyło przez ten tydzień, że nadążyć nie mogłam :)
Ceas zazdroszczę urlopu - bo mój jak widać jesli chodzi o pogodę to był średnio udany.
Zora nie martw się, z Helenką na pewno wszytsko dobrze, czasem tak kobiety mają, ze maja małe brzuszki. Ciesz się tym, lepiej nosić mniejszy niz wiekszy i moze potem nie będzie widać, że go w ogóle miałaś :)
hej :)

Zora, niczym się nie przejmuj, przecież każda kobieta jest inna, każdy organizm jest inny i każdy brzuszek jest inny! Jedne kobiety mają duży, inne mają malutki, każda przechodzi ciążę inaczej, więc absolutnie nie można się do nikogo w tej kwestii porównywać! Helenka na pewno rośnie zdrowo, gdyby tak nie było, już dawno byś o tym wiedziała! Więc nie wkręcaj sobie niepotrzebnie takich obaw! :)

My mieliśmy mieć dziś plener i dupa, odwołaliśmy, bo wieje jak jasna cholera. Nie poradziłabym sobie ze swoimi włosami :) Zwłaszcza nad morzem :) Kurde... :( Mam nadzieję, że w kolejnym terminie pogoda będzie lepsza... =/ Słonko świeci, ale co z tego, zawsze musi być coś nie tak! Drzewa za oknami normalnie szaleją...

Miłego dnia!

dzięki dziewczyny, ale i tak uspokoję się pewnie dopiero po USG:)

a wieje dziś faktycznie mocno!! to nie czas na plener nad morzem:)) z naszym "latem" to nie wiem kiedy będziesz miała okazję:)))

miłego wypoczynku caes:))
śmialiśmy się z mężusiem, że chyba weźmiemy Piotra ze sobą na Sycylię i tam zrobimy plener :))) bo u nas normalnego lata niet =/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry