Widok

^.:.^WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 437^.:.^

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzień Dobry :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zora na pewno wszystko jest dobrze i Helenka rozwija się prawidłowo :))

Caes. my plener odłożyliśmy na poźniej, tylko kiedy to poźniej będzie nie wiem. Koleżanka, która ślubowała 13 już ma fotki od fotografa zarówno ze ślubu, jak i z pleneru :))
Plener na Sycylii to by dopiero była pamiątka ;))))
cześć Dziewczyny - wróciłam od lekarza (reumatologa) - teoretycznie, bo wizytę mi podali, że mam we wtorek, a okazało się, że jestem wpisana na jutro :(( całe szczęście, że nie na wczoraj. dobrze, że nie mam lekcji w szkole już, bo by mi całkiem przepadło :/
a jeszcze do tego zrobiłam morfologię, i nie wiem, czy wyniki nie zafałszowane, bo mam okres kurde no, całkiem nie pomyślałam o tym, idąc na to badanie. mam wszystkie wyniki zaniżone - czerwone krwinki, hematokryt itp. wszystko, co właśnie wskazuje na reumatyzm, ale nie wiem, na ile to wiarygodne teraz...

Zora nie martw się nic, moja przyjaciółka też miała mały brzuch (i generalnie w ogóle wcale nie przytyła w ciąży), a urodziła super synka, tyle, że drobnej budowy. a jak Twoja Helenka nie jest wielką babeczką, to tylko się cieszyć, jak widać po jadwisi, małe kobietki są urocze ;))))
domyślam się, że się uspokoisz dopiero po USG, ale bądź dobrej myśli, na pewno będzie ok.

Caes, z tym plenerem na Sycylii to niezły pomysł jest :)
Caes a z pleneru na Sycylii to byś koniecznie musiała zdjęcia wstawić na weselnik, to by dopiero co niektórym pannom oko zbielało ;)))
Dzień dobry!

A ja mam od samego rana zły humor! Zamówiłam matę edukacyjną na allegro dla chrześniaka mojego męża i przesyła kurierska idzie już tydzień, dodatkowo nie ma z firma ani kontaktu mailowego ani telefonicznego. Poza tym od wczoraj na ich stronie doszło aż 5 negatywnych komentarzy od ludzi będących w podobnej sytuacji co ja... Robię mase zakupów przez internet i dopiero pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło + szkoda pieniędzy które przelałam, zawsze 120 zł byłoby w kieszeni :(

Zora, nie martw się rozmiarem swojego brzuszka, moja koleżanka w swoich dwóch ciążach miała bardzo mały (wyglądała na max 5 mc i to dopiero pod koniec się uwidoczniło), dzieci są zrowiutkie i prześliczne ;D
dzięki dziewczyny za słowa otuchy:)) może faktycznie niepotrzebnie się przejmuję:)) bo przecież ciągle fika i w ogóle:)) może będzie drobna - jak jej tata w młodości - bo ja to wielka klucha byłam:))

a co do pleneru na Sycyli... kurcze - jak by caes to dała na weselnik to faktycznie by była afera!!!:) że jak tak można się lansować i w ogóle:)) buhahaha:)

2h za nami:)
Caes, ciekawa odmiana byłaby z tym plenerem na Sycylii... :)

No dzisiaj trochę wietrznie, ale pogoda jest bardzo słoneczna i przyjemna :) szkoda tylko, że aż do sierpnia ma być w kratkę :/
Silje powodzenia z tymi zakupami, mam nadzieję, że uda się wyjaśnić sprawę.
coś dzisiaj każda z nas ma jakiś powód do marudzenia... :)
Sycylia na weselniku - to jest myśl! a zrobię tak! a pokażę tym babom! a co! ;)))
wstałam rano szczęśliwa, że słonko świeci, że ciepło, byłam pewna, że pojedziemy na ten plener, ale jak zobaczyliśmy ten wiatr... nie mielibyśmy żadnej przyjemności z pleneru, tylko męczylibyśmy się z wyjmowaniem sobie włosów z paszczy i oczu, a na zdjęciach zamiast twarzy miałabym kołtun długich kłaków... to chyba nie ma sensu... pozostaje mi mieć nadzieję, że 05.07 będzie bezwietrzny, bezdeszczowy i ciepły... już nawet słońca nie wymagam...
Kasia, koleżanka ma super tempo, pozazdrościć! :) to przekładanie też mi się nie podoba, bo tak przekładać można w nieskończoność... a nie liczę na nagłą zmianę pogody na o wiele, wiele lepsze...

Ja już też chciałabym mieć to za sobą. Dobrze,że chociaż jakieś zdjęcia od znajomych dostaliśmy :)) ale z niecierpliwością czekam na te profesjonalne :))) Wstępnie jesteśmy umówieni na początek lipca no ale to zależy od pogody :))
2,5h :)
Caes, na weselniku taką sesją plenerową sycylijską rozpętasz prawdziwą burzę! W chwilę, wątek dojdzie do 200 wypowiedzi, w większości bezsensownych i zbaczających z głownego tematu, ale cóż uroki weselnika! ;) uhh, będzie dym i wyjątkowo nasilona agresja w Twoją stronę :) jesteś na to gotowa?? ;PP

Dzięki, Jadwisiu, ale wydaje mi się, że moja transakcja do skutku nie dojdzie. Nie otrzymam ani przesyłki, ani zwrotu pieniędzy... Czarny scenariusz przewiduję...
Ja przed swoim ślubem czekałam na śnieg i mróz... nie doczekałam się :( ale zdjęcia i tak są przepiękne ;D
Silje, przyjmę to wyzwanie, stawię mu czoła! Najpierw mnie znienawidzą, a potem z zawiści zacznie się jeżdżenie po świecie w celu zrobienia najładniejszych zdjęć plenerowych! ;)))

+ do tego śledzenie każdego Twojego kroku w celu sprawdzenia, czy aby to napewno nie kryjesz jakiegoś Asa w rękawie, aby przebić wszystkie Panny Młode Trójmiasta! ;)

szacun, szacun w Twoją stronę - ja bym się bała! ;D
twardym trzeba być! a nie miętkim! ;))) niech mnie zapamiętają! ;)))

mężuś woła o śniadanko znad swojego cholerstwa - PS3... no to idę zrobić coś do jedzenia ;)

Ceas, bardzo mi sie podobało wyjmowanie włosów z "paszczy", hihi.
Silje chyba Cie nie pocieszę, też robiłam sporo zakupów przez internet, ale raz trafiłam na nieuczciwego sprzedającego - popłynęłam 70zł.
Szkoda, bo ta mata miała być dodatkiem do prezentu na chrzest...

Niestety takie są uroki zakupów przez internet, nie masz możliwości dokładnego sprawdzenia sprzedającego, realistycznej oceny jakości zamawianego towaru, ale za to jaka to wygoda...

Połowa :))
Kasia zreanimowałaś wątek :) spadał już na drugą stronę! :)
hehe caes - widzę, że twój mąż bardzo ładnie zaczyna urlop - kochana żonka podaje mu śniadanie gdy on gra na PS3 - mój też o czymś takim marzy...:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry