Widok

WĄTEK BEZ ZGRYZOTY-NAPISZ JEŻELI POTRAFISZ COŚ MIŁEGO:)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Życze wszystkim którzy zajrzą miłego dnia i pełno usmiechu zwłąszcza w serduszkach. Jeżeli wam smutno i żle to wspomnijcie sobie najmilszą chwilę w życiu.
Ja np. zatęsknialm za smakiem gumy donald z dzieciństwa:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogórek ,ogórek, ogórek zielony ma garniturek:)
ja z dziecinstwo pamietam piosenke ''Gdy stumyk płynie z wolna'' lallalalalalal jejki pamietam jak z kolezankami siedziałysmy i spiewałysmy sobie ,albo ''Biały mis'' i jak przezywałysmy
i bieganie po drzewach i kupowanie bezy ,była najtanszym ciastkiem
Witam! Super watek!!! Ja jestem dzis w wysmienitym humorze, swieci dzis cala masa sloneczka i chce sie zyc. Moja Matula kochana przyslala mi wczoraj pake z okazji dnia dziecka (oczywiscie wszystko dla mojej corci, nic dla mnie ;-)) i straszliwie mnie tym rozczulila...

La la la la la la la la la ...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
dzisiaj ja podrzucam i dodaje takie coś:
http://dzieci.pl/chgid,12325662,page,2,title,Podworkowy-jezyk-pokolenia-80,fototemat_dzieci.html
"Życia nie oszukasz"
oj, potrzebny mi dzisiaj ten wątek.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Wspanialy watek! Ile wspomnien przywolalyscie... A tak w ogole,to chcialam Wam napisac cos milego :D Super jestescie po prostu-tak sie ciesze,ze znalazlam to forum! Nie wiem,co bym zrobila,gdybym tu codziennie nie zagladala. Milego wieczoru,mimo takiej pogody, a jutro jeszcze lepszego dnia, bo to w koncu swieto naszych dzieciakow-moj rok temu byl jeszcze w brzuchu,a teraz... ledwo za nim nadazam-na czworaka oczywiscie ;D
hoopek w pochmurny dzionek:)
Hehehe Karolinka! Ja robilam zupełnie to samo co ty. Mogę tylko dodać jak chodziłam "na pachtę" wyjadać owoce, truskawki i czereśnie z cudzych działek ogrodniczych (mieszkałam wtedy w ich pobliżu)
podbijam, bo super wątek :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
przefantastyczny wątek! większość z nas ma podobne wspomnienia :)

ja pamiętam jak moja mama jeździła do Turcji po ciuchy na handel - byłam wtedy w podstawówce, a potem pod osiedlowym samem sprzedawaliśmy tureckie swetry i dzinsy, i zawsze jak wracała to chodziliśmy do Pewexu na zakupy i zbierałam puszki!!! miałam całkiem fajną kolekcję na szafie, potem zbieraliśmy także papierki po zagranicznych cukierkach, batonikach i innych słodyczach i bawiliśmy się w sklep, ja osobiście nia miałam lalki Barbie, dostała ją moja siostra i pamiętam, że zaraz pierwszego dnia na dworzu zgubiła jej oryginalną sukienkę :)

pamiętam mleko i śmietaną w szklanych butelkach i mleko też w woreczkach, też robiłam "sekrety" ze szkiełek i kwiatów i często chodziliśmy na łąkę, zbieraliśmy wszystkie nasze garnuszki, naczynia zabawkowe itp. i bawiliśmy się w knajpę gotując z traw i kamyczków wymyślne potrawy :) a i jeszcze z wczesnego dzieciństwa pamiętam robienie domków dla lalek z kartnowego pudełka po butach, wycinało się okna, wieszało firanki, a mebelki były z pudełek po zapałkach, ach powiem wam że czasem mam ochotę zrobić taki domek :)
ja te kuleczki potem z włosów do roweru przyczepiałam do szprych :)
były też takie jakby kuleczki przypinane na włosy...pamięta ktoś?:)
różne kolorey i przeważnie na warkocza mama przypinałą.
Ptyś i kaskada miały najdroższe butelki i po sprzedaniu i miało się na loda|:)
:) o tak te miałam to na głowie :)
Kasiu, dzięki Tobie i wynalezionemu przez Ciebie artykule przypomniała mi się fryzura al'a palma - o kurczę! mama mnie i siostrę zawsze w to czesała hihi miałyśmy na włosach rządek kolorowych gumek do włosów ;)))
Miłego dnia!! :)
... i dużo uśmiechu na dzisiaj! :)
http://dzieci.pl/chgid,11889433,title,Pokolenie-80-to-byly-czasy,fototemat_dzieci.html?smgputicaid=69878

na wp dzis o tym piszą :)
coca cola w szklanych butelkach :)

i oranżada :)
ja troszke inaczej :)
pamietam smak coca-coli z czasow komuny, jak ktos czasem z raichu przywozl. pewnie taki sam jak dzis ale tamten jakis taki smaczniejszy :) ps. nie myslcie czasem, ze za komuna tesknie :)
Moja psiapsiółka ostatnio wspominała napój Pysio w szklanych butlach na wymianę:)
k. czas chyba na drugi watek:)ten coś długi:)
Taaa vibovit .... super sparawa, gumu Donald nie zapomne i duzo bym dała by ja znow mniec,a tez wspominam czerwona orenzade w bytelce szklanej :) mmmm pysznosci :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry