Widok

pomoc dla jednej z forumek...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, jedna z naszych forumek potrzebuje pomocy, dosłownie wszelkiej..., niektóre z was będą wiedziały o kogo chodzi bo zobligowały się pomóc w kupnie żywności itp..., dzisiaj do mnie napisała, abym napisała na forum (sama nie ma okazji na nim bywać), że: "szuka pokoi u kogoś czy mieszkania do wynajęcia za opłaty i opiekę-pomoc w domu, bo nie będziemy mieli zaraz gdzie mieszkać i szukam czegokolwiek do mieszkania dla nas". Rodzinka 3-osobowa... Nie napisała gdzie, ale myślę, że jest tak zdesperowana , że weźmie cokolwiek.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyłączam się do tego co napisała asior, sytuacja jest naprawdę poważna, kto chciałby jakoś pomoc może pisać do mnie na maila bo właśnie organizujemy z innymi forumkami pomoc dla tej osoby i zbieramy "dary", dodam tylko, że nie jest to żadne naciąganie, my znamy osobiście tę osobę, także jak ktoś jest zainteresowany konkretną pomocą to mogę podać szczegóły na maila
podbijam niestety sama jestem w zle sytuacji a moze ktos tej pani pomoze
dziewczyny napiszcie co jest potrzebne dla dziecka, to może znajdzie się pomoc na forum. Myślę, że łatwiej spełnić taka prośbę niż pomóc w problemach lokalowych.
dziewczynka 7 m-cy :) potrzebne kaszki mleczno-ryżowe, obiadki, deserki, soczki :) krem na każdą pogodę :) ciepły śpiworek do wózka :) albo grubszy kocyk :)
ubranka od 68cm :)

dzisiaj zawieźliśmy to i owo :) niestety nie dodzwoniłam się do kobiety, u której ktoś zarezerwował ciuszki (dla naszej Forumki) http://forum.trojmiasto.pl/PROSZE-O-POMOC-CD-2-t129607,1,16.html?hl=agusiagda#hl

jeśli któraś z Was mieszka w okolicy Łąkowej(albo bywa tam) i mogłaby odebrać ubranka - to zadzwońcie do tej Pani :)

ja mogłam odebrać dzisiaj, ale się nie dodzwoniłam :/

jedzenie dla Rodziców - w każdej postaci :)
chodzi o małą??? Ja niestety nie mogę jej pomóc bo sama zaczęłam te wątki ale podbijam i życzę wszyskim słonecznych dni.
tak :)
agusia wysłałam ci dzisiaj maila :)
a ja Ci już odpisałam :) nie doszło?
agusia jak Gabryś? Co prawda to nie w temacie ale ciekawa jeatem czy już lepiej?
Ciesze się że macie takie dobre serca...
nie dostałam właśnie nic od ciebie...
lepiej :) dzięki :) dzisiaj mieliśmy mieć badanie CUM - ale posiew moczu wyszedł dodatni... w związku z tym na początku grudnia musimy stawić się w szpitalu na 3 dni :/ Gabryś zostanie zacewnikowany, a później przy ujemnym posiewie zrobią Mu CUM :)

mam prawie miesiąc, żeby przygotować się psychicznie do kolejnego pobytu w szpitalu ;P

poza tym walczymy z kolkami - są dni, że nie ma, kiedy indziej - jest lekka kolka :P a czasem godzinna "jazda na maxa" :( od wczoraj dostaje niemieckie krople Sab simplex - zobaczymy czy pomogą :)

no i rośnie jak na drożdżach ;) dzisiaj od jednej z Forumek odkupiliśmy większy przewijak na łóżeczko, bo ten 70cm długości jakoś tak szybko się kurczy... ;P

do ulewania i lekkiego zachłystywania/zaksztuszeń już się przyzwyczailiśmy ;)
CUM a co to? Masz gg?
kiedyś miałam gg ;) ale tak długo go nie używałam, że nie pamiętam hasła ;)

http://www.zdrowie.med.pl/uk_moczowy/badania/cystoureterografia.html
Proszę podajcie mi adres forumki na meila, ponieważ też mieszkam w Nowym Porcie i mogę bezpośrednio podrzucić jej to i owo.
dziewczyny dziękuję za wszystkie maile, które wpłynęły wczoraj do mnie, naprawdę w dzisiejszych czasach to bardzo rzadko spotykane, że tyle ludzi chce pomóc, zwłaszcza komuś kogo wcale nie zna... fajnie wiedzieć, że są jeszcze ludzie o tak dobrych sercach, ja po raz kolejny mam potwierdzenie na to, że można liczyć zawsze na pomoc "forumkowej wspólnoty", dziękuję także w imieniu osoby której chcecie pomóc :)
czy mogę prosic info na maila gdzie podrzucic to i owo dla tej rodzinki?
adarechota@wp.pl

czy zabawki i pieluszki też potrzebne?
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
adarechota wysyłam ci maila
karolinka poprosze o maila co potrzeba w jakich rozmiarach i gdzie mozna dostarczyc
Joluś już wysyłam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry