Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rzęsy wątek zamknięty Polecam, pani Paulina bardzo profesjonalnie podeszła do mojej osoby, fachowo...
~Wiola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 lipca 2016

przedłużanie rzęs tylko u Pani Pauliny!!! wątek zamknięty Jeśli zależy Ci na najpiękniejszych rzęsach, trwałych nawet do 4 tygodni,...
~Mel Ina
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 stycznia 2016

Profesjonalnie! wątek zamknięty Bardzo polecam Panią Paulinę, jej usługa jest rzetelna i profesjonalna....
~Agnieszka
-

dodano: 9 grudnia 2015

Polecam w 100% wątek zamknięty Korzystam od jakiegoś czasu z usługi przedłużania rzes oraz regulacji brwii ,...
~ruda :)
-

dodano: 8 grudnia 2015

Niestety, nigdy tam nie wrócę, bardzo słabo wątek zamknięty Zacznę od plusów - rzęsy trzymały się przez cztery tygodnie, nie było widać...
~niezadowolona
-

dodano: 1 października 2015

A. - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa. Rzęsy trzymają się bardzo dobrze i pięknie...
~A.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 października 2014

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Byłam kilka razy w Beauty Atelier u Pauli, nie tylko na przedłużaniu rzęs ale...
~Aneta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 lipca 2014

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Polecm Pania Paule w 100-tu procentach!Robila mi gorna kreske i jestem mega...
~emila
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 grudnia 2013

Makijaż permanentny wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego brwi (metoda włoskowa) oraz...
~Justyna
-

dodano: 20 sierpnia 2013

Najlepszy salon w Gdańsku wątek zamknięty Do pani Pauliny trafiłam już jakiś czas temu i od tamtej pory jestem stalą...
~Natalia
-

dodano: 12 sierpnia 2013

Polecam w 100% !! wątek zamknięty Pani Paulina jest świetna w tym co robi.... Mogę jedynie podłączyć się do...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 stycznia 2013

Rzęsy z norek POLECAM !!!! wątek zamknięty Po wizytach w wielu salonach proponujących przedłużanie rzęs, wreszcie...
~MARTA
-

dodano: 13 grudnia 2012

PoLeCaM:) wątek zamknięty Witam , dwa tygodnie temu miałam robiony zabieg średnio głęboki kwasem TCA ,...
~GoSiA:)
-

dodano: 2 grudnia 2012

Godne polecenia ;-) wątek zamknięty Pani Paulina profesjonalnie podchodzi do zabiegu przedłużania rzęs. Efekt...
~Mariola
-

dodano: 27 listopada 2012

Polecam! wątek zamknięty Już od roku korzystam z usług tego salonu kosmetycznego i jestem bardzo...
~Dominika
-

dodano: 26 listopada 2012

manicure i pedicure wątek zamknięty fachowo i profesjonalnie wykonany zabieg.wszystko w sterylnych opakowaniach...
~Arleta
-

dodano: 26 listopada 2012

Serdecznie polecam przedłużanie rzęs wątek zamknięty Serdecznie polecam przedłużanie rzęs u pani Pauliny. Zdecydowałam się na...
~Asia
-

dodano: 21 listopada 2012

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu przedłużania rzęs w innych gabinetach i rzęski nigdy...
~Małgorzata
-

dodano: 18 listopada 2012

Przedłużanie rzęs wątek zamknięty Trafiłam tu z polecenia i już zostałam. Przedłużam rzęsy od ok 2 lat i Pani...
~Asia
-

dodano: 12 listopada 2012

Gorąco polecam !!!!!!! wątek zamknięty Korzystam z usług manicure i pedicure i dzięki temu,ze Pani kosmetyczka używa...
~magda
-

dodano: 8 listopada 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry