Widok
Hej hej!
Też dołączam się do życzeń! i dziekuję zarazem!
No myślę, że jedną sobotę da się poświęcić na nasze spotkanie, co? Mój Mąż pewnie nie będzie szczęśliwy, ale musi wytrzymać. Jeśli sobota za tydzień większości pasuje, to byłoby super.
Dajcie znać babeczki!
Sbj, Mamka, Maja, Agusia, Aguś i pozostałe dziewczyny które rzadko zaglądają, odezwijcie się!
A rzeczywiście, na popołudniowe spotkanie poczekajmy jeszcze troszkę ;-).
Też dołączam się do życzeń! i dziekuję zarazem!
No myślę, że jedną sobotę da się poświęcić na nasze spotkanie, co? Mój Mąż pewnie nie będzie szczęśliwy, ale musi wytrzymać. Jeśli sobota za tydzień większości pasuje, to byłoby super.
Dajcie znać babeczki!
Sbj, Mamka, Maja, Agusia, Aguś i pozostałe dziewczyny które rzadko zaglądają, odezwijcie się!
A rzeczywiście, na popołudniowe spotkanie poczekajmy jeszcze troszkę ;-).
Dagmarka Kornelia je tak:
Śniadanie :
Kaszka na sztywno
lub
Kanapeczka z wędliną lub serem
lub
Serek homogenizowany
Drugie śniadanie
Owoc
Obiad różnie :)
Podwieczorek
Chrupki kukurydziane jako przegryzka
lub
Mus owocowy
lub
Jogurt
lub
Drożdżówka
Kolacja
Parówki
lub
Chlebek z wędliną lub innym składnikiem
lub
Kaszka na sztywno
lub
płatki kukurydziane z kaszką na wodzie
Śniadanie :
Kaszka na sztywno
lub
Kanapeczka z wędliną lub serem
lub
Serek homogenizowany
Drugie śniadanie
Owoc
Obiad różnie :)
Podwieczorek
Chrupki kukurydziane jako przegryzka
lub
Mus owocowy
lub
Jogurt
lub
Drożdżówka
Kolacja
Parówki
lub
Chlebek z wędliną lub innym składnikiem
lub
Kaszka na sztywno
lub
płatki kukurydziane z kaszką na wodzie
Moj maz 14 ma urodziny i w ten weekend po bedzie realizowal lot szybowcem jako prezent ale jeszcze o tym nie wie:) Postaram sie zeby to byla niedziela. Tylko ze ja wlasnie tylko samochodem z mezem, sama boje sie jezdzic po gdansku. Pogadam z nim moze sie gdzies pokreci w sopocie a nas podrzuci chociaz na chwile a jak nie to moze skm.
A co do zakupow Mar-chew ja moze cos wymysle i zamowie u Ciebie :)
A co do zakupow Mar-chew ja moze cos wymysle i zamowie u Ciebie :)
Cześć!
Lenka od tygodnia budzi się ok 3-4 w nocy i jest gotowa do zabawy. Zasypia ok 6 - jak ja muszę wstawać. Dziś jestem padnięta, po całym tyg. zarwanych nocy. Ech!
Dagmarka - jesteś zadowolona ze spacerówki? Bo o niej myslałam. Zależy mi na jednej rączce - nie cierpię tych dwóch rogów ;-).
Co do butów - chcę w weekend kupić. Nie mam pojęcia jakiej firmy i jaki rozmiar - teraz papcie ma 21. Butki chyba też takie. Przerażają mnie ceny. I chyba jednak kupię jakieś tańsze z CCC czy Daichmana...do 60 zł. Chyba takie znajdę, co? I coś w stylu adidasków myśle. Sama nie wiem...
Lenka od tygodnia budzi się ok 3-4 w nocy i jest gotowa do zabawy. Zasypia ok 6 - jak ja muszę wstawać. Dziś jestem padnięta, po całym tyg. zarwanych nocy. Ech!
Dagmarka - jesteś zadowolona ze spacerówki? Bo o niej myslałam. Zależy mi na jednej rączce - nie cierpię tych dwóch rogów ;-).
Co do butów - chcę w weekend kupić. Nie mam pojęcia jakiej firmy i jaki rozmiar - teraz papcie ma 21. Butki chyba też takie. Przerażają mnie ceny. I chyba jednak kupię jakieś tańsze z CCC czy Daichmana...do 60 zł. Chyba takie znajdę, co? I coś w stylu adidasków myśle. Sama nie wiem...
Jestem bardzo zadowolona, mi tez zalezalo na jednej raczce, zeby byla w miare lekka i szybko sie skladala. A i jeszcze wazne ze jest w niej duzo miejsca, jak przymierzalam Laure do innej do sie ledwo miescila na szerokosc:) Mamy ja juz od sierpnia i jedyne co mnie w niej wkurza to to ze ciezko sie podjezdza jak sa jakies wertepy